Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε 3-5 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας με εταιρεία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ courier). Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με e-mail ή τηλεφωνικώς. Τα μη διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα και αφού έχετε ενημερωθεί από εμάς για το χρόνο αναμονής που θα χρειαστεί.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής (συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α) 3,00€ εφόσον το συνολικό βάρος των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα δύο (2kg) κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με 1,00€ ανά επιπλέον κιλό.

Για αγορές άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Στις δυσπρόσιτες περιοχές, οι πελάτες θα παραλαμβάνουν το προϊόν από το κοντινότερο σημείο εξυπηρέτησης της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Για οποιαδήποτε καθυστέρηση στη παραλαβή της παραγγελίας σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να διευθετήσουμε το όποιο πρόβλημα έχει προκύψει.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενημέρωσης περί της λήψης και καταχώρισης της παραγγελίας σας, όπου θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.