Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

Επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω email στο info@omelix.gr ή τηλεφωνικώς στο 6942063033.

Τα προϊόντα  θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

Τα προϊόντα επίσης θα πρέπει να  συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.

Σας συνιστούμε την επιστροφή των προϊόντων με αξιόπιστη εταιρία, σε διαφορετική περίπτωση δεν ευθυνόμαστε για τυχόν απώλειες των δεμάτων.

Χρεώσεις σε περίπτωση επιστροφής

1. Στην περίπτωση που ο λόγος επιστροφής του προϊόντος οφείλεται σε υπαιτιότητα του Οmelix (πχ. Λάθος στον κωδικό προϊόντος ή ελαττωματικό προϊόν) ,τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον Οmelix όπως και τα μεταφορικά έξοδα της δεύτερης αποστολής του προϊόντος.

2. Στην περίπτωση που ο λόγος επιστροφής του προϊόντος οφείλεται σε υπαιτιότητα του καταναλωτή , τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Ακύρωση Παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας, ολικής ή μέρους αυτής θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@omelix.gr  ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 6942063033.Η δυνατότητα αυτή σας δίνεται πριν από την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την παράδοση της παραγγελίας σας στον μεταφορέα μέσω e-mail.