Ο Omelix είναι μια οικογενειακή επιχείρηση νομαδικής  μελισσοκομίας, η οποία ιδρύθηκε το 2020 από τον Γιώργο Γλαβά. Ο ίδιος από μικρή ηλικία  ασχολούταν ερασιτεχνικά με τη μελισσοκομία, βοηθώντας τον πατέρα του με τα λίγα μελισσάκια που διατηρούσε. Τελειώνοντας τις σπουδές του στα οικονομικά και  όντας γοητευμένος από τον τρόπο ζωής των μελισσών και τα οφέλη που προσφέρουν στον άνθρωπο και την υγεία του, αποφάσισε να εξελίξει αυτή την αγάπη του για τη μέλισσα σε επαγγελματική απασχόληση.

Στόχος μας είναι η συγκομιδή υψηλής ποιότητας μελιού καθώς  και όλων των θησαυρών που μας προσφέρει η κυψέλη όπως ο βασιλικός πολτός, η γύρη, η πρόπολη και το κερί. Ο μελισσοκόμος μετακινεί εποχικά τα μελίσσια του σε ορεινούς παρθένους τόπους, όπως η ορεινή Ναυπακτία και η  Εύβοια. Αναμφισβήτητα, η επίμονη δουλειά, η επιμόρφωση και το μεράκι του μελισσουργού τον οδήγησαν σε πρωτότυπες ιδέες και στη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων με υπέροχες γεύσεις  για μικρούς και  μεγάλους.

Ο Omelix απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του μελιού καθώς και των υπολοίπων θαυματουργών προϊόντων της μέλισσας και σας καλεί να μας γνωρίσετε καλύτερα.

Αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι για εμάς το σπίτι μας και με χαρά σας ανοίγουμε την πόρτα του! Θέλουμε να σας γνωρίσουμε και να σας διαθέσουμε τα προϊόντα της μητέρας φύσης ανεπεξέργαστα και αγνά.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!